Om iMusic

iMusic har siden starten i 2005 vokst hurtig og ekspederer nå et 6-sifret antall CD, DVD og vinyl på årsbasis. Faktisk har vår hurtige utvikling skjedd i et marked som konkurrerer med både nedlastninger og mer håndfaste kopier. Vi er fremdeles i en hurtig utvikling, da vi rent bransjemessig, teknisk og ikke minst i forhold til vår prioritering av kundeservice, til stadighed vil gjøre vårt ytterste. I starten av 2010 ble iMusic valgt som leverandør under SKI's (Statens og Kommunernes Indkøbsservice) rammeavtaler om levering til biblioteker og skoler. Dette var medvirkende til at vi av Børsen ble kåret som en av årets Gazelle-virksomheter i 2010. Nye avtaler er kommet til, og siden 2012 har vi fungert som hovedleverandør av musikk til bibliotekerne i Danmark.

En helt unik oppbygging av butikken gjør at vi kan tilby titler til lave priser til tross for det enorme utvalget vi har, og vi er i dag blandt Europas absolutt største med et utvalg på over 1.500.000 titler! Det skyldes at vår nettbutikk oppdateres ”kontinuelig” med både våre nasjonale og internasjonale plate/filmselskaper og leverandører, hvilket i praksis bl.a. betyr det helt usedvanlige for deg, at spotvarer, restlagre, sjeldenheter og opphørsvarer som plutselig blir tilgengelige markedet her og internationalt, straks gis videre til deg som kunde!

Det vil si at du kan søke, bla og velge blant mer enn 1,5 mill. titler døgnet rundt. Finne varer til tilbudspriser og sjeldenheter som nå tilbys deg, like raskt som tidligere kun de største forhandlere fikk adgang til, men sjeldent bestemte seg for å kjøpe inn, fordi mengderne var for små.

For titler til spesielt lave priser eller virkelige sjeldenheter, betyr det omvendt at du i dag kan bestille varer, som kanskje i morgen er utsolgt eller ikke lenger tilbys, eller at et så lite antall var tilbudt, at de ble utsolgt hurtigere enn systemet opdateres. Det er derfor alltid en god idé å slå til med en gang du finner noe du har lett lenge etter.

Det er vårt mål å kunne tilby både ekstremt mye og sjeldenheter, som kun fås få steder i verden, vel å merke til priser som er konkurranseedyktige, også internasjonalt.

God fornøyelse og velkommen til iMusic!

Grønn strøm

Serverne hos imusic.dk kjører på "grønn" CO2-fri strøm fra danske vindmøller.